Paulo Bibiano

Ik heb vier opties voor u gemaakt: 1-op-1 coaching, afslankprogramma, krachttraining en groepssessies. Selecteer de service van uw voorkeur en ik zal u bij elke stap begeleiden in uw reis naar een gezonder en fitter leven.

Ik geef u die extra steun en inspiratie om u te helpen uw lichaamsdoelen te bereiken. Ik ben toegewijd aan het leveren van hoogwaardige personal trainingsdiensten met gegarandeerde resultaten. Onze jarenlange ervaring en certificeringen in de branche zullen u helpen uw gezondheids- en fitnessdoelen te bereiken.

PERSONAL TRAINER

Waarom voor mij kiezen als personal trainer?

Ik vind dat iedereen het verdient om fit en gezond te leven. Daarom maakte ik personal training toegankelijk voor diegenen die klaar zijn om in de beste vorm van hun leven te komen.

1
LICHAAM & GEEST
Mijn personal training helpt u om uw beperkende overtuigingen over wat u fysiek kunt behalen, te doorbreken.
2
GEZOND LEVEN
Voel de onmiddellijke verandering van in uw lichaam bij elke trainingssessie terwijl u uw fitnessdoelen elke dag weer behaalt.
3
STRATEGIEN
Mijn personal training maakt sporten weer leuk en inspirerend met bewezen strategieën om doelen te bereiken.
4
TRAINING
Mijn personal training helpt u bij het vinden van de juiste workout voor al uw gezondheids- en fitnessdoelen.
HOE KAN IK HELPEN
Afvallen? Spieren opbouwen? Fitter worden?
Mijn focus ligt niet alleen bij vetverlies en spiergroei; mijn programma's zijn ontworpen om uw gehele mindset volledig te upgraden en u een nieuwe benadering te geven van uw fitnessregime, dieet, en hoe u voor uw eigen persoonlijke welzijn zorgt.
Misschien kijkt u uit naar een groot evenement waar u erop uw best uit wilt zien, een spijkerbroek waar u weer in wilt passen, of misschien bent u het gewoon beu om u onzeker en ongemakkelijk te voelen.
Gewichtsverlies
Toename van Spiermassa & Spierdefinitie
Mobiliteit
Correcte Houding
Flexibiliteit
Core training
Conditietraining

BEREIK UW GEZONDHEIDS- EN FITNESSDOELEN MET PERSONAL TRAINING

Pablo Bibiano
Personal Training is de meest effectieve manier om snelle resultaten te boeken. U ontvangt alle aandacht van een professional, zodat u uw fitnessreis kunt overwinnen.

Mijn unieke training kan u helpen om fitter en gezonder te worden en om uw persoonlijke doelen te bereiken, ongeacht uw fitnessniveau of ambities. Het maakt niet uit of u net pas begint of dat u van plan bent een marathon te lopen; Ik ben er voor iedereen, en ik kan u zeker helpen.
SUCCESVERHALEN
RECENSIES

Lenore Willemsen

Goede trainingsschema en begeleiding gekregen. Heeft veel verstand van welke spieren je moet gebruiken bij bepaalde klachten (bij mij was dat een gevoelige maniscus) en kijkt daarbij goed naar je persoonlijke doelen. Dank daarvoor!

Flore Selen

Paulo is een enorm goede Personal Trainer. Motiveert, is heel aardig en zorgt dat je je doelen bereikt. Hij let goed op je houding zodat er geen blessures ontstaan, hij corrigeert daarom ook als je niet goed staat.

M Spits

Paulo is my personal training already for a few years and since day one we had an excellent click together. Paulo is very enthusiastic and professional about sport and his personal training.

LOCATION

Gym Base Amsterdam

Visit us at our Private Training Studio for a 60-minute consultation. Here, we’ll get to know you, your goals and build a bespoke plan to help you reach them.

Boek een gratis trainingssessie

Tijdens het intakegesprek bespreken we uw doelen en wensen. De proefles is geheel vrijblijvend.

Gewichtsverlies
Toename van Spiermassa & Spierdefinitie
Mobiliteit
Correcte Houding
Flexibiliteit
Core training
Conditietraining
BEGIN VANDAAG NOG — HET IS GRATIS

Prijzen

Personal Training is de snelste en meest effectieve manier om uw doelen te bereiken. Elke training wordt zorgvuldig afgestemd op uw lichaam en uw doelen. Elke sessie duurt 1 uur. Pakketprijzen vanaf €60 per sessie.

€69/per training
8 sessies
Personal training

Persoonlijk voedingsplan

Expertise

Private training studio
+1 GRATIS SESSIE
12 sessies
€65/per training
+2 GRATIS SESSIES
Personal training

Persoonlijk voedingsplan

Expertise

Private training studio
21 sessies
€60/per training
+3 GRATIS SESSIES
Personal training

Persoonlijk voedingsplan

Expertise

Private training studio
CONTACT
info@pbpersonaltraining.com
+ 31 6 81842319
Paulo Bibiano, 2021
Powered by My-Trainer
Click to order
BEGIN VANDAAG NOG — HET IS GRATIS
Total: 
Wat is uw doel?
Anders